Tekla Structures-installatie en licentieverleningsworkflow

2017

Tekla Structures-installatie en licentieverleningsworkflow

Als u Tekla Structures wilt gebruiken, moet u enkele van de volgende stappen uitvoeren:

Tekla Structures-licenties en Tekla Campus

Tekla Structures kan niet zonder een geldige licentie worden gebruikt. U moet u een licentie kopen om een licentiecertificaat te krijgen. Als u problemen hebt met het downloaden en installeren van een commerciële versie van Tekla Structures, neemt u contact op met uw lokale Tekla-kantoor: http://www.tekla.com/contact/offices-and-resellers. Er zijn geen proef- of demolicenties beschikbaar.

Als u de educatieve versie van Tekla Structures wilt installeren, gaat u naar https://campus.tekla.com/download. Als u op de pagina omlaag scrolt, is er ook een video over hoe u de Learning-editie van Tekla Structures moet installeren. De gebruikersaccount van Tekla Campus fungeert als licentiecode voor de Learning-editie van Tekla Structures: er is geen licentiecertificaat nodig.