Een nieuwe omgeving aan Tekla Structures toevoegen

2017

Een nieuwe omgeving aan Tekla Structures toevoegen

U kunt zoveel omgevingen als u wilt aan een Tekla Structures -versie die u al gebruikt toevoegen. U moet minimaal één omgeving geïnstalleerd hebben om Tekla Structures te kunnen gebruiken.

De nieuwste omgevingsinstallatiebestanden staan in Tekla Downloads. Als u een Service Pack gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u het nieuwste omgevingsinstallatiebestand hebt als u een omgeving aan het Service Pack wilt toevoegen.

1. Download het omgevingsinstallatiebestand vanaf Tekla Downloads naar uw computer.
  2. Dubbelklik op het installatiebestand om de installatie uit te voeren.
  3. Volg de stappen in de installatiewizard om de installatie te voltooien.

Let erop de locatie van de omgevingsinstallatiemap afhangt van waar u de software hebt geïnstalleerd. U kunt de omgevingsinstallatiemap niet selecteren in de installatiewizard.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our documentation.