Objectselectie onderbreken

2017

Objectselectie onderbreken

U kunt Tekla Structures de selectie van objecten laten onderbreken als de selectie langer duurt dan een gedefinieerde tijd. Als u bijvoorbeeld aan een groot model werkt en dit per ongeluk gedeeltelijk of volledig selecteert, kunt u het selecteren onderbreken als dit langer duurt dan 5000 milliseconden (5 seconden).

1. Definieer de tijd waarna Tekla Structures u vraagt of u de selectie van objecten wilt onderbreken.
    1. Klik in het menu Bestand op Instellingen > Geavanceerde opties en ga naar de categorie Eigenschappen modelleren.
    2. Pas de variabele XS_OBJECT_SELECTION_CONFIRMATION aan. XS_OBJECT_SELECTION_CONFIRMATION

De standaardwaarde is 1000 milliseconden.

3. Klik op OK.
  2. Selecteer het hele model of een gedeelte van het model.
  3. Wanneer Tekla Structures u vraagt of u de selectie van objecten wilt onderbreken, klikt u op Annuleer.