Eigenschappen van een ander object kopiëren

2017

Eigenschappen van een ander object kopiëren

Gebruik het commandoEigenschappen kopiëren op de contextuele werkbalk om eigenschappen van een ander object te kopiëren.

1. Selecteer het object waar u eigenschappen van wilt kopiëren.

Er verschijnt een contextuele werkbalk.

2. Klik op de contextuele werkbalk opEigenschappen kopiëren.

De muisaanwijzer verandert in een kwast:

3. Klik op het object waarheen u eigenschappen wilt kopiëren.

Wanneer de eigenschappen zijn gekopieerd, wordt de aanwijzer weer normaal.

4. Als u eigenschappen naar meerdere objecten wilt kopiëren, dubbelklik op de knopEigenschappen kopiëren.

U kunt nu eigenschappen naar meerdere objecten kopiëren. De cursor blijft in de kwastmodus totdat u op Onderbreken drukt of een andere commando start.