Uw Tekla Structures-installatie controleren of wijzigen

Laatst bijgewerkt August 26, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie:
2017

Uw Tekla Structures-installatie controleren of wijzigen

Uw Tekla Structures-installatie controleren of wijzigen

U kunt uw huidige Tekla Structures -installatie (omgeving, rol en configuratie) op elk gewenst moment controleren zonder dat u het model hoeft te sluiten.

1. Klik in het menu Bestand op Instellingen en blader omlaag naar het gebied Licentie.

U huidige instellingen worden weergegeven.

2. Wijzig indien nodig de instellingen.

Mogelijk moet u Tekla Structures na de wijzigingen opnieuw starten.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our documentation.