Wat is een leeg project

2017

Wat is een leeg project

Een leeg project is een Tekla Structures -omgeving die alleen generieke inhoud zoals parametrische profielen en niet-gedefinieerde materialen bevat. Het kan worden gebruikt voor het verzamelen van het regio-, bedrijfs- of projectspecifieke instellingen, tools en gegevens. Het lege project is altijd in de Tekla Structures -installatie opgenomen.

Inhoud downloaden en installeren

U kunt Tekla Warehouse gebruiken om de inhoud voor het lege project te downloaden of te installeren. U kunt bijvoorbeeld profielen, materiaalkwaliteiten, bouten, wapening, componenten, applicaties en templates vanuit Tekla Warehouse voor alle omgevings- en fabrikantspecifieke verzamelingen downloaden en combinaties maken die aan uw wensen voldoen.

U kunt zowel vóór als tijdens een project inhoud van Tekla Warehouse downloaden en installeren. Voordat u een project gaat starten, kunt u inhoud naar uw project- en bedrijfsmappen installeren. Tijdens een project kunt u inhoud naar de modelmap installeren.