De ankerplanonderdelen met tekeningfilters definiëren

2017

De ankerplanonderdelen met tekeningfilters definiëren

U kunt filters van overzichttekeningen en bepaalde variabelen gebruiken om de onderdelen in het ankerplan op te nemen.

1. Maak de nodige overzichttekeningfilters in het subdialoogvenster Filter eigenschappen in het overzichttekening eigenschappen dialoogvenster.

2. Klik in het menu Bestand op Instellingen > Geavanceerde opties en ga naar de categorie Tekening eigenschappen.

3. Voer de volgende waarden voor de volgende variabelen in:

Als u deze variabelen niet gebruikt, worden de standaardvoorwaarden voor het bepalen van de kolommen, voetplaten en ankers gebruikt die in het ankerplan moeten worden opgenomen.

Opmerking:

Het gebruik van deze variabele is alleen van invloed op het maken van nieuwe ankerplantekeningen en heeft geen invloed op de bestaande ankerplantekeningen.

Verwante informatie