Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

Beton detailleren

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

Beton detailleren

Beton detailleren

In deze paragraaf maakt u kennis met de componenten voor het detailleren van beton in Tekla Structures.

Klik voor meer informatie op onderstaande links:

Opmerking:

Prefab-componenten kunnen alleen worden gebruikt voor prefab-betonelementen. Deze kunnen niet worden gebruikt voor insitu-betonelementen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen