Rekenstaaf, onderdeel en knooppuntnummers weergeven

2017

Rekenstaaf, onderdeel en knooppuntnummers weergeven

U kunt een berekeningsstaaf, een onderdeel en knooppuntnummers in modelvensters weergeven.

Gebruik de volgende variabelen in Bestand > Instellingen > Variabelen > Analysis & Design om te definiëren welke nummers worden weergegeven:

Sommige rekenapplicaties kunnen voor rekenonderdelen worden gebruikt en andere voor berekeningsstaven. Dit is ook van invloed op de manier waarop rekenmodellen worden weergegeven in modelvensters van Tekla Structures. U ziet ofwel onderdeelnummers, of staafnummers.