Stel de huidige lastengroep in

2017

Stel de huidige lastengroep in

U kunt een van de belastingsgroepen als huidige belastingsgroep instellen. Alle nieuwe belastingen die u in Tekla Structures maakt, worden dan aan deze huidige belastingsgroep toegevoegd.

Voordat u begint, moet u ten minste één belastingsgroep maken.

1. Klik op het tabblad Analysis & Design op Lastengroepen.
  2. In het dialoogvenster Lasten groepen doet u het volgende:
    1. Selecteer een belastingsgroep.
    2. Klik op Huidige instellen.

Tekla Structures markeert de huidige lastengroep met het teken @ in de kolom Huidige.

3. Klik op OK om het dialoogvenster te sluiten.