Berekeningsresultaten als gebruikersattributen van onderdelen opslaan

Laatst bijgewerkt August 26, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie:
2017

Berekeningsresultaten als gebruikersattributen van onderdelen opslaan

Berekeningsresultaten als gebruikersattributen van onderdelen opslaan

Na het uitvoeren van de berekening, kunt u de maximale axiale kracht, de schuifkracht en het buigend moment op de uiteinden van de onderdelen als gebruikersattributen in de onderdeeleigenschappen opslaan. U kunt de resultaten voor ieder onderdeel in een rekenmodel of voor specifieke onderdelen opslaan.

Voordat u begint, moet u de berekening uitvoeren.

1. Klik op het tabblad Analysis & Design op Rekenmodellen.
  2. In het dialoogvenster Rekenmodellen doet u het volgende:
    1. Selecteer een rekenmodel.
    2. U doet dat als volgt:
      • Als u de resultaten voor ieder onderdeel in het rekenmodel wilt opslaan, klikt u op Importeer rekengegevens.

• Als u de resultaten voor specifieke onderdelen wilt opslaan, selecteert u de onderdelen in het fysieke model en klikt u vervolgens op Importeer geselecteerde.