Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

Objecten uit een rekenmodel verwijderen

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

Objecten uit een rekenmodel verwijderen

Objecten uit een rekenmodel verwijderen

U kunt bestaande rekenmodellen wijzigen door er onderdelen en belastingen uit te verwijderen.

  1. Selecteer in het fysieke model de te verwijderen onderdelen en belastingen.
  2. Klik op het tabblad Analysis & Design op Rekenmodellen.
  3. In het dialoogvenster Rekenmodellen :
    1. Selecteer het rekenmodel dat u wilt wijzigen.
    2. Klik op Geselecteerde verwijderen.

      Tekla Structures verwijdert de geselecteerde objecten uit het geselecteerde rekenmodel.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen