Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

Lasten naar een andere lastengroep verplaatsen

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

Lasten naar een andere lastengroep verplaatsen

Lasten naar een andere lastengroep verplaatsen

U kunt de belastingsgroep van een belasting wijzigen of meerdere belastingen tegelijkertijd naar een andere belastingsgroep verplaatsen.

U kunt als volgt belastingen naar een andere belastingsgroep verplaatsen:

Aan

Actie

De belastingsgroep van een belasting wijzigen

  1. Dubbelklik op een belasting in het model.

  2. In het dialoogvenster voor de belastingseigenschappen:

    1. Selecteer in de lijst Lastnaam groep een nieuwe belastingsgroep.

    2. Klik op Wijzig.

Belastingen naar een andere belastingsgroep verplaatsen

  1. Selecteer de belastingen in het model.

  2. Klik op het tabblad Analysis & Design op Lastengroepen.

  3. In het dialoogvenster Lasten groepen :

    1. Selecteer een belastingsgroep.

    2. Klik op Wijzig lasten groep.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen