De eigenschappen van een rekenmodel wijzigen

Laatst bijgewerkt August 26, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie:
2017

De eigenschappen van een rekenmodel wijzigen

De eigenschappen van een rekenmodel wijzigen

1. Klik op het tabblad Analysis & Design op Rekenmodellen.
  2. In het dialoogvenster Rekenmodellen doet u het volgende:
    1. Selecteer het rekenmodel dat u wilt wijzigen.
    2. Klik op Eigenschappen.
  3. In het dialoogvenster Eigenschappen rekenmodel :
    1. Wijzig de eigenschappen.
    2. Als u het aansluitende-onderdeelfilter wijzigt, schakelt u het selectievakje Opnieuw toepassen op alle onderdelen in om de wijziging op alle onderdelen in het rekenmodel toe te passen.

Als u het selectievakje Opnieuw toepassen op alle onderdelen niet inschakelt, gebruikt Tekla Structures het nieuwe filter alleen voor de nieuwe onderdelen in het rekenmodel.

3. Klik op OK om de wijzigingen op te slaan.