Lastengroepen importeren

2017

Lastengroepen importeren

U kunt belastingsgroepen uit een ander Tekla Structures -model importeren als deze naar een bestand zijn geëxporteerd.

Controleer voordat u begint of u de relevante belastingsgroepen naar een bestand hebt geëxporteerd.

1. Klik op het tabblad Analysis & Design op Lastengroepen.
  2. Klik in het dialoogvenster Lasten groepen op Importeren.
  3. In het dialoogvenster Importeer lasten groepen doet u het volgende:
    1. Blader naar de map waarin zich het belastingsgroepbestand bevindt.
    2. Selecteer het belastingsgroepbestand ( .lgr ) dat u wilt importeren.
    3. Klik op OK.