Lastengroepen exporteren

2017

Lastengroepen exporteren

U kunt belastingsgroepen naar een bestand exporteren en deze vervolgens in een ander Tekla Structures -model gebruiken.

Controleer voordat u begint of u de relevante belastingsgroepen hebt gemaakt.

1. Klik op het tabblad Analysis & Design op Lastengroepen.
  2. In het dialoogvenster Lasten groepen doet u het volgende:
    1. Selecteer de te exporteren of lastengroep of -groepen.

Als u meerdere belastingsgroepen wilt selecteren, houdt u de Ctrl - of Shift -toets ingedrukt.

2. Klik op Exporteer.
  3. In het dialoogvenster Exporteer lasten groep doet u het volgende:
    1. Blader naar de map waarin u de belastingsgroepen wilt opslaan.
    2. Voer een naam voor het bestand in het vak Selectiefilter in.
    3. Klik op OK.

De bestandsextensie van een belastingsgroepbestand is .lgr.