Een rekenmodel exporteren

2017

Een rekenmodel exporteren

Als u met een rekenapplicatie een structurele berekening op een rekenmodel van Tekla Structures uitvoert, moet u het rekenmodel naar een map exporteren. De exportmap is standaard de huidige modelmap. Als u een rechtstreekse link naar een rekenapplicatie hebt en u een rekenmodel met de desbetreffende rekenapplicatie vanuit Tekla Structures exporteert, wordt het rekenmodel in de applicatie geopend.

1. Klik op het tabblad Analysis & Design op Rekenmodellen.
  2. Definieer indien nodig de exportmap.
    1. Selecteer in het dialoogvenster Rekenmodellen het te exporteren rekenmodel en klik op Eigenschappen.
    2. Klik het dialoogvenster Eigenschappen rekenmodel op Naar exportmap bladeren op het tabblad Reken model.
    3. Blader in het dialoogvenster Blader naar map naar de exportmap en klik vervolgens op OK.
    4. Klik op OK om de instellingen van de exportmap met de eigenschappen van het rekenmodel op te slaan.
  3. In het dialoogvenster Rekenmodellen doet u het volgende:
    1. Selecteer het te exporteren rekenmodel.
    2. Klik op Exporteren.