De ontwerpeigenschappen van een rekenmodel definiëren

2017

De ontwerpeigenschappen van een rekenmodel definiëren

U kunt de instellingen van de toetsingseigenschappen van een geheel rekenmodel definiëren en wijzigen zodat de eigenschappen op alle onderdelen van het rekenmodel van toepassing zijn.

1. Klik op het tabblad Analysis & Design op Rekenmodellen.
  2. In het dialoogvenster Rekenmodellen kunt het volgende doen:
    • Als u de ontwerpeigenschappen voor een nieuw rekenmodel wilt definiëren, klikt u op Nieuw.

• Als u de ontwerpeigenschappen van een bestaand rekenmodel wilt wijzigen, selecteert u het rekenmodel en klikt u vervolgens op Eigenschappen

3. In het dialoogvenster Eigenschappen rekenmodel :
    1. Ga naar een tabblad Toetsing.

Er zijn verschillende tabbladen Toetsing voor staal, beton en hout.

2. Selecteer de toetsnorm en toetsingsmethode voor het materiaal.
    3. Wijzig indien nodig de ontwerpeigenschappen.

Klik op een item in de kolom Waarde en voer vervolgens een waarde in of selecteer een optie.

4. Klik op OK.