De asinstellingen van een rekenmodel definiëren

2017

De asinstellingen van een rekenmodel definiëren

U kunt de instellingen van de berekeningsas van een geheel rekenmodel definiëren en wijzigen zodat de instellingen op alle onderdelen van het rekenmodel van toepassing zijn.

1. Klik op het tabblad Analysis & Design op Rekenmodellen.
  2. In het dialoogvenster Rekenmodellen kunt het volgende doen:
    • Klik op Nieuw om de asinstellingen voor een nieuw rekenmodel te definiëren.

• Als u de asinstellingen van een bestaand rekenmodel wilt wijzigen, selecteert u het rekenmodel en klikt u vervolgens op Eigenschappen

3. In het dialoogvenster Eigenschappen rekenmodel :
    1. Klik op Meer instellingen op het tabblad Rekenmodel.
    2. Selecteer in de lijst Positie van profielas een optie.

Als u Gebruik model standaard selecteert, gebruikt Tekla Structures de aseigenschappen van individuele rekenmodelonderdelen.

3. Klik op OK.