Een puntlast maken

Laatst bijgewerkt August 26, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie:
2017

Een puntlast maken

Een puntlast maken

U kunt een geconcentreerde kracht of een buigend moment maken dat op een positie werkt.

Voordat u begint, moet u het werkvlak verplaatsen als u een last loodrecht op een schuin onderdeel moet maken.

1. Klik op het tabblad Analysis & Design op Lasteigenschappen > Puntlast .
  2. In het dialoogvenster Punt last eigenschappen doet u het volgende:
    1. Voer de belastingseigenschappen in of wijzig deze.
    2. Selecteer op het tabblad Verdeling of u de belasting aan een onderdeel wilt toevoegen.
    3. Klik op OK om de wijzigingen op te slaan.
  3. Klik op het tabblad Analysis & Design op Last > Puntlast .
  4. Selecteer het onderdeel als u hebt geselecteerd om de belasting aan een onderdeel toe te voegen.
  5. Wijs de positie van de belasting aan.