Een lijnlast maken

2017

Een lijnlast maken

U kunt een lineair verdeelde kracht of torsie maken tussen twee punten die u aanwijst.

Voordat u begint, moet u het werkvlak verplaatsen als u een last loodrecht op een schuin onderdeel moet maken.

1. Klik op het tabblad Analysis & Design op Lasteigenschappen > Lijnlast .
  2. In het dialoogvenster Lijnlast eigenschappen doet u het volgende:
    1. Voer de belastingseigenschappen in of wijzig deze.
    2. Selecteer op het tabblad Verdeling of u de belasting aan een onderdeel wilt toevoegen.
    3. Klik op OK om de wijzigingen op te slaan.
  3. Klik op het tabblad Analysis & Design op Last > Lijnlast .
  4. Selecteer het onderdeel als u hebt geselecteerd om de belasting aan een onderdeel toe te voegen.
  5. Selecteer het beginpunt van de belasting.
  6. Selecteer het eindpunt van de belasting.