Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

Een rekenmodel te kopiëren

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

Een rekenmodel te kopiëren

Een rekenmodel te kopiëren

U kunt kopieën van bestaande rekenmodellen maken. U kunt de kopieën vervolgens bijvoorbeeld gebruiken om meerdere berekeningen met verschillende instellingen te maken.

  1. Klik op het tabblad Analysis & Design op Rekenmodellen.
  2. In het dialoogvenster Rekenmodellen :
    1. Selecteer het rekenmodel dat u wilt kopiëren.
    2. Klik op Kopieer.

      Tekla Structures voegt het nieuwe rekenmodel aan de lijst toe met de naam <oorspronkelijke modelnaam> - Kopie.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen