Waarschuwingen over een rekenmodel controleren

2017

Waarschuwingen over een rekenmodel controleren

Als er zich bij het maken van een rekenmodel problemen voordoen, geeft Tekla Structures een waarschuwingsteken in het dialoogvenster Rekenmodellen wanneer u het rekenmodel selecteert.

1. Klik op het tabblad Analysis & Design op Rekenmodellen.
  2. In het dialoogvenster Rekenmodellen doet u het volgende:
    1. Selecteer een rekenmodel.
    2. Als er een waarschuwingssymbool verschijnt, klikt u op Waarschuwingen weergeven.

3. Klik in het waarschuwingsdialoogvenster op Details als u meer wilt weten.

In Tekla Structures wordt een lijst met waarschuwingen weergegeven:

• Als u een rij met een object-id selecteert, markeert Tekla Structures het bijbehorende object in het fysieke model.

• Als u met de rechtermuisknop op een regel met een object-id klikt, krijgt u toegang in het menu van het object.