Rekenmodeleigenschappen van oppervlakterand

2017

Rekenmodeleigenschappen van oppervlakterand

Met het dialoogvenster Rekenmodel eigenschappen van oppervlakterand kunt u de positie en de verbinding van een rand van een oppervlakte in een rekenmodel weergeven en wijzigen.

Als u het dialoogvenster wilt openen, selecteert u een rekengebied en dubbelklikt u vervolgens op een handle in het middelpunt van een rand van een oppervlakte in een rekenmodel.

Optie

Beschrijving

Offsetmodus

Hiermee definieert u of de automatische ( Automatische offset ) of de door de gebruiker gedefinieerde ( Handmatige offset ) offsetwaarden voor het uiteinde van de staaf worden gebruikt.

Offset

Definieert de offsetwaarden in de globale x-, y- en z-richting.

Deze opties stellen automatisch de mate van vrijheid in.

De opties zijn:

De opties zijn:

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our documentation.