Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

Objecten aan een rekenmodel toevoegen

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

Objecten aan een rekenmodel toevoegen

Objecten aan een rekenmodel toevoegen

U kunt bestaande rekenmodellen wijzigen door er onderdelen en belastingen aan toe te voegen.

  1. Selecteer in het fysieke model de toe te voegen onderdelen en belastingen.
  2. Klik op het tabblad Analysis & Design op Rekenmodellen.
  3. In het dialoogvenster Rekenmodellen :
    1. Selecteer het rekenmodel dat u wilt wijzigen.
    2. Klik op Geselecteerde toevoegen.

      Tekla Structures voegt de geselecteerde objecten aan het geselecteerde rekenmodel toe.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen