Bloqueo al hacer zoom: System.OverflowException: la Operación Aritmética resultó en un desbordamiento.

Última actualización May 26, 2020 by Maria maria.tumminello@trimble.com

Entorno:
Not environment-specific

Bloqueo al hacer zoom: System.OverflowException: la Operación Aritmética resultó en un desbordamiento.

Question:

My Tekla Structures is crashing continuously when I am zooming and moving in a model. The error message is:

System.OverflowException: Arithmetic operation resulted in an overflow.
at SystemWindows.Shell.WindowsChromeWorker.