Release Notes Tekla Structures 2021

Last updated June 28, 2021 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Software version:
2021

Release Notes Tekla Structures 2021

Release Notes Tekla Structures 2021

Welkom bij Tekla Structures 2021.

Service Packs

Volg de onderstaande koppelingen voor informatie over nieuwe functies, verbeteringen en oplossingen die in elk beschikbaar Service Pack zijn aangebracht:

Compatibiliteit

We raden u aan om onvoltooide modellen met uw huidige versie van Tekla Structures te voltooien.

Deze versie is niet compatibel met eerdere versies. Als u een model in Tekla Structures 2021 maakt of opslaat, kunt u het als gevolg van databaseverschillen niet meer in oudere versies openen.

Tekla Structures 2021 kan alleen op 64-bits Windows-besturingssystemen worden geïnstalleerd.

Raadpleeg voor meer informatie de hardwareaanbevelingen.

Tekla Structures 2021 vereist Tekla-licentieserver 2017 of later. Als u wilt controleren welke licentieserver u met uw huidige Tekla Structures-versie moet gebruiken, raadpleegt u Hardwareaanbevelingen voor Tekla-licentieserver 2020.

Release Notes voor de beheerder

Gevorderde gebruikers moeten de Release Notes voor de Tekla Structures-beheerder lezen voor informatie over hoe de in deze versie beschikbare extra aanpassingen moeten worden toegepast.

Release Notes voor lokalisatie

Omgevingspecifieke wijzigingen worden uitgelegd in de Release Notes voor lokalisatie.

Release Notes van Tekla Open API

De Release Notes van Tekla Open APIapplication programming interface that lets third-party applications integrate to and communicate with Tekla Structures

Tekla Open API enables, for example, customizing Tekla Structures.

kunt u vinden in het Tekla Developer Center.

We use this to prevent automated spam submissions.
Content rating:
No votes yet