Hello!

Did you know that logged in users can see a lot more content?

Systeemmap

Added February 02, 2013 | | by Tekla User Assistance BetC_documentation@tekla.com

Softwareversie:
18.1
Inhoudswaardering:
Nog geen stemmen

Systeemmap

De systeemmap bevat templates voor tekeningen en lijsten, en instellingen en eigenschappen voor objecten. Bestanden in de systeemmap zijn alleen-lezen. Zie De project- en de firmmap en Zoekvolgorde voor mappen.

De locatie van de systeemmap wordt gedefinieerd door de variabele XS_SYSTEM in het ini bestand.

Sla geen aangepaste bestanden op in de systeemmap. Tekla Structures kan deze bestanden vervangen wanneer u een nieuwe release installeert. Dit gebeurt niet met bestanden in de project- en bedrijfsmappen. Zie De project- en de firmmap.